Meer reizen door geld te besparen

Frankrijk, een prachtig land!

Veel mensen dromen ervan om een eigen huisje te hebben in Zuid-Frankrijk. Helaas is dit voor de meesten slechts een droom omdat het onbetaalbaar is voor hen. Om dit wat op te vangen, proberen ze dan zo veel mogelijk op reis te gaan naar Frankrijk. Helaas is dit niet gratis en zitten we met al onze andere kosten, waardoor we meestal niet zo vaak echt op reis kunnen gaan. Toch bestaan er methoden, waardoor we geld kunnen besparen in het dagdagelijkse leven, waardoor we meer geld overhouden op het einde van de maand en waardoor we uiteindelijk ook meer kunnen reizen en waardoor we meer kunnen genieten van de rust in Frankrijk! Lees hieronder daarover meer.

Enkele tips om geld te besparen

Geld besparen lijkt heel moeilijk, maar dit hoeft het zeker niet te zijn. Zo kan je:

  • bekijk eerst heel goed je gsm abonnement. Betaal je hier te veel voor? Heb je alle opties nodig die inbegrepen zijn in het abonnement, of kan je beter omschakelen naar een goedkoper abonnement?
  • Vergelijk je energie ook goed. Wanneer je goed vergelijkt, kan je soms wel 450 euro besparen wanneer je overstapt van energie naar een andere leverancier.
  • Is je werk niet zo ver weg? Probeer dan wat meer de fiets te nemen. Zo bespaar je brandstof, en dus ook geld. Bovendien bieden de meeste bedrijven een kleine bijdrage aan per gefietste kilometer.
  • Probeer wat meer op te letten bij de dagdagelijkse aankopen. Sommige zaken kun je ook aankopen van de huismerken. Deze zijn meestal goedkoper. Het lijkt niet veel, maar op jaarbasis kan dit toch een aardige cent schelen.
  • Probeer wat minder nieuwe kledij te kopen en kijk eens goed in je kleerkast wat je nog kan hergebruiken dit jaar. Op deze manier kan je ook heel wat geld besparen die je op andere manieren kan gebruiken.

Heb je zelf ook zin in een nieuwe reis naar Frankrijk?

Wil je inmiddels zelf ook weer gaan reizen? Dan kan je altijd rekening houden met bovenstaande tips. Hiermee kan je op korte termijn heel wat geld bij elkaar sparen, welke je dan kan gebruiken om een uitje te maken naar het prachtige Frankrijk. Het lijkt misschien wel veel werk, maar dit is het eigenlijk helemaal niet. Wanneer je hiermee start, en dit bespaarde geld eventueel apart in een spaarpot steekt, zal je het bedrag snel zien oplopen waardoor het absoluut geen moeite meer zal zijn voor jou!

Leave a Comment