Bagagetips

Ga je elk jaar op vakantie naar Frankrijk om volop te genieten van de zon? En loop je elk jaar ook weer tegen hetzelfde probleem aan met je bagage? Dan is het handig om voor jezelf een systeem te hanteren, zodat je niet elk jaar tegen hetzelfde probleem aanloopt. Om je daarmee te helpen, volgen hier een aantal handige inpaktips die je goed van pas kunnen komen! Verder kun je hier ook tips vinden om je auto zo efficiënt mogelijk in te laden wanneer je op vakantie gaat naar Frankrijk.

200445072-001Geef ieder gezinslid een eigen koffer

Wanneer je met het gehele gezin op vakantie gaat, bestaat de kans dat bagage snel zoek raakt. Dit kan veroorzaakt worden doordat bagage verspreid wordt over diverse koffers. Dit kun je voorkomen door ieder gezinslid een eigen koffer te geven. Alleen de meest belangrijke spulletjes bewaar je bij elkaar. Dit kunnen bijvoorbeeld paspoorten of medicijnen zijn. Kijk voor koffers eens bij koffersonline.nl

Opvouwen en oprollen zijn de 2 manieren om je koffer in te pakken. Wil je zoveel ruimte besparen? Dan is oprollen de beste optie. Zware kledingstoffen leg je altijd onderin een koffer. Sokken en ondergoed leg je altijd bovenop. Uiteraard kun je deze ook in kleine gaten en spleten stoppen. Gevoelige spullen kun je het beste middenin de koffer stoppen, dan is de minste kans er dat ze beschadigd raken.

De auto efficiënt inladen

Door je kofferbak zo efficiënt mogelijk in te richten, voorkom je dat bagage door de hele auto heen komt te liggen. Je bagage in de auto proppen heeft geen zin. Daarmee ontstaat er onvoldoende ruimte. Het formaat koffer is erg belangrijk. Praktisch gezien is een vierkante of rechthoekige koffer handig voor de grote bagage. De grote en zware dingen moeten als eerste ingeladen worden, de rest kan er omheen worden gebouwd. Je voorkomt er beschadigingen mee en het zwaartepunt van de auto wordt daarmee zo laag mogelijk gehouden.

173298991

Leave a Comment